Uitgebreid zoeken

Studiedag | Migratieonderzoek in praktijk

25 januari 2018
Gent

Op 25 januari 2018 organiseert het Centre for the Social Study of Migration and Refugees (CESSMIR) een studievoormiddag omtrent migratieonderzoek. Migratie en vluchten heeft namelijk een grote impact op het leven van vluchtelingen, migranten en nieuwkomers alsook op de samenlevingen waar deze mensen zich vestigen.

Via migratieonderzoek in praktijk wil CESSMIR haar onderzoeksresultaten in nauwe samenwerking met de praktijk naar buiten brengen. Elke presentatie wordt daarom tijdens deze studievoormiddag aangevuld met een reactie vanuit de praktijk en interactie met het aanwezige publiek.

Opzet
De studievoormiddag wordt afgetrapt met een lezing die de huidige migratiestromen in beeld brengt. Hierna volgen drie parallelle sessies waarbij u telkens kan kiezen tussen drie verschillende lezingen. Na afloop van de studievoormiddag vormt de lunch het ideale moment om op een informele manier verder kennis te maken met elkaar.

Klik hier voor een volledig overzicht van het programma, de sprekers en de parallelle sessies.

Kostprijs
Deelname aan de studiedag kost 35 euro, inclusief lunch, contant te betalen op de dag zelf. Indien u een factuur wenst, kan u dat aangeven bij de inschrijving. Wie contant betaalt, ontvangt hiervoor een attest.

Inschrijven
Klik hier om u in te schrijven. Dit kan tot en met 18 januari 2018. Bij inschrijving kiest u welke sessie u binnen de drie tijdsslots wenst te volgen.

Locatie
Faculteit Psychologie & Pedagogische Wetenschappen; H. Dunantlaan 2, 9000 Gent.


MondriaanstichtingVSB-fondsSNS ReaalPrins Bernard CultuurfondsOC&WVROM