Uitgebreid zoeken

Fotowedstrijd Nederland - Turkije: 400 jaar architectuur, ruimtelijke ontwikkeling en interieur

Een voorbeeld van de Turkse invloed op interieur: een badkamer

In 2012 vieren Nederland en Turkije 400 jaar officiële diplomatieke betrekkingen. Met dit foto-project vieren de partners en sponsors mee door, via foto's, inzicht te geven in de manier waarop Nederland en Turkije elkaars architectuur, ruimtelijke ordening en binnehuis architecuur in de afgelopen 400 jaar hebben beinvloed. Daarnaast willen wij steun uitdragen aan de voortzetting van de samenwerking tussen Nederlandse en Turkse organisaties, bedrijven, universiteiten, architecten, ontwerpers en kunstenaars.

Wij nodigen iedereen uit om foto's te plaatsen die een Turkse inspiratie weergeven in de architectuur van gebouwen, in de planologische inrichting van straten, wijken of steden of in de interieur van woningen, winkels, kantoren, restaurants, schoonheidssalons en alle andere vormen van gebouwen in Nederland. Of foto's die een Nederlandse invloed in de architectuur, ruimtelijke ordening of binnehuis architectuur in Turkije.

De beste fotograaf wint de kans om een eigen fotoreportage te maken van de productie van een omroep NTR-programma of een van de Ottomania producten.


MondriaanstichtingVSB-fondsSNS ReaalPrins Bernard CultuurfondsOC&WVROM