Uitgebreid zoeken

Zoeken: Evenement

Selecteer

Klik op een van onderstaande termen om het aantal treffers te beperken

Content type

: alle termen » Evenement
502 treffers

Treffers

Vanaf 5 oktober te zien in De Nieuwe Kerk: een veelomvattende tentoonstelling over Suriname.  De Grote Suriname-tentoonstelling brengt het meeslepende epos van het land en zijn bewone

6/12: Seminar 10 years Charter (Congres)

Op 1 december organiseert Amsab-ISG voor het project 'A World of Diamond' een crowdsourcingsdag in Amsterdam in samenwerking met Europeana.

Donderdag 21 november vindt in Leiden de conferentie 'Replacing Curacao’s ‘Mild Slavery’ Thesis: from Critique to New Findings'  met K. Fatah-Black, F. Fricke, E. Heijmans, S.

Op dinsdagavond 22 oktober 2019 20:00 zullen prof dr. Karen Vintges (UvA) en dr.

Vanaf maandag 30 september is de tentoonstelling HOLLANDSE MEESTERS HER-ZIEN te zien in de Amsterdam Museum-vleugel van de Hermitage.

De Nieuwe Kerk en Stichting Julius Leeft! presenteren: De Suriname Monologen

Wie medio september langs de achtergeve

98% van de Nederlanders heeft een migratieachtergrond, in de afgelopen 500 jaar. Op een kortere tijdlijn heeft meer dan 50% van de inwoners van Den Haag een migratieachtergrond.

Specially Unkown, of Ongekend Bijzonder in het Nederlands, zet zich in voor het verzamelen en verspreiden van de levensverhalen van vluchtelingen.

Een zwarte man van middelbare leeftijd reflecteert op zijn leven tot dusver.

Prof. FitzGerald bespreekt de centrale thema’s uit zijn recentelijk gepubliceerde boek "Refuge beyond Reach".

LIMS Talk by Saskia Bonjour (Political Science – UVA) and Nathalie Welfens (UVA), The role of gender and family norms in refugee resettlement selection processes’ Tuesday 11 Jun

Sinds 2015 is migratie niet meer een abstract Europees onderwerp, maar constant vertegenwoordigd in het nieuws en het publieke debat.

Dit jaar is de zevende editie van SPRING performing Arts Festival.

On 11 July 2019, our first annual conference will be held. The theme of the conference will be refugee integration.

Policy Seminar – Op weg naar de Nieuwe Wet Inburgering 2021 in Gelderland: lokale ambities, knelpunten en oplossingsrichtingen

Introductie RUNOMI

In het kader van de herdenking van de internationale Vrouwendag 2109 hebben de Mexicaanse fotografes Alejandra Nettel en Verónica Mier y Terán, in samenwerking met de Red de Talentos Mexicanos - Ne


MondriaanstichtingVSB-fondsSNS ReaalPrins Bernard CultuurfondsOC&WVROM