Uitgebreid zoeken

Zoeken: Amersfoort

Selecteer

Klik op een van onderstaande termen om het aantal treffers te beperken

Land van herkomst

Periode

Plaats

: alle termen » Amersfoort

Content type

10 treffers

Treffers

Fragment van een bedrijfsfilm van de firma Bronswerk uit 1964. De film laat de aankomst zien van een groep Antillianen die bij deze Amersfoortse firma ging werken.

Groep Antillianen, door de Bronswerk-fabriek naar Amersfoort gehaald voor de Bemetel-opleiding. Jaren zestig.

Les in het Centrum voor Beroepsorëntatie en beroepsoefening Amersfoort (CBBA; Juliëttestraat 44). Foto: Janus Visser, 07-10-1985.

Twee vrouwen (vermoedelijk uit Marokko of Turkije) met kind, ergens in de wijk Liendert of Rustenburg, Amersfoort. Ca. 1999.

De kinderen van het Asielzoekerscentrum Amersfoort komen terug van school, met de bus die gehuurd is door het COA. Het is 15:15 uur. Foto: Saeed Haghighi, maart 1998.

Gemeenteraadsverkiezingen Amersfoort; twee mannen van buitenlandse afkomst in een stemhokje. Oorspronkelijk bijschrift: "Buitenlandse gastarbeiders mogen stemmen." 21-05-1986.

Prinses Beatrix en prins Claus in gesprek met een aantal buitenlandse werknemers in Casa Eemland.

Moskee de Rahman in Amersfoort, aan de Soesterweg 19-21, hoek Parallelweg. Vanwege Koninginnedag hangen de Nederlandse en de Turkse vlag uit. Foto: Conny Meslier Fotografie, 1987.

Het echtpaar Kıllı uit Tünceli in Oost-Turkije. Zij zijn de ouders van Fethi Kıllı, ex-raadslid voor de PvdA in Amerfoort. Foto: Gülaga Kazankaya, 2001.

De heer Abbas Babai en zijn vrouw Fariba, eigenaars van Babai - reparatie, reiniging, verkoop en inruil van Perzische tapijten. Ze zaten aan de Hogeweg 38 A in Amersfoort. Foto: Jan Pit, 2001.


MondriaanstichtingVSB-fondsSNS ReaalPrins Bernard CultuurfondsOC&WVROM