Uitgebreid zoeken

Zoeken: Jude Kehla Wirnkar

Selecteer

Klik op een van onderstaande termen om het aantal treffers te beperken

Land van herkomst

Periode

Trefwoorden

: alle termen » Jude Kehla Wirnkar

Plaats

Content type

15 treffers

Treffers

Na mijn afstuderen werkte ik vier jaar als onderzoeker aan de Universiteit van Utrecht.

Hier ben ik in Londen, waarschijnlijk in ’92 of ’93. Ik studeerde toen al in Tilburg en was voor een conferentie in Londen.

Hier ben ik met mijn oudste zus Theresa in ’91. Ik was net afgestudeerd in Tilburg.

Deze foto is genomen met Kerst in ’91, toen ik mijn familie in Kameroen bezocht. Deze foto is vlak voor Kerst genomen.

Dit is een familieportret, genomen in ’91 tijdens mijn bezoek aan mijn familie in Kameroen.

Een familieportret, gemaakt tijdens mijn bezoek aan mijn familie in Kameroen in ‘91. Ik denk dat de foto genomen is in de nacht van Oud en Nieuw, op een feestje bij ons thuis.

Mijn broer Cliff (rechts) en mijn neefje George. Cliff is omgekomen bij een auto-ongeluk in 1995.

Hier ben ik in mijn kantoor in stadsdeel Amsterdam Zuidoost, zomer 2009. Ik ben hier wethouder met de portefeuilles arbeidsmarktbeleid, sociale activering en inburgering, voorti

Dit is een kopie van mijn oorspronkelijke identiteitskaart die ik nodig had na mijn eindexamen van de middelbare school omdat ik van buiten de stad naar highschool ging.

Jude Kehla Wirnkar groeide op in Kameroen. Na een jeugd vol cultuur en sport verliet hij zijn geboorteland om te gaan studeren in Europa.

Ik ben geboren op 26 maart 1962 in Bamenda, een provinciestad in Kameroen. Ik groeide op in een hecht gezin met drie oudere zussen en twee jongere broers.

Na de basisschool ging ik naar een internaat, het jezuïetencollege Saint Augustin. Dit internaat lag boven op een heuvel. We noemden het 'The Mountain'.

Als jongetje wist ik al dat ik later wilde gaan studeren. Mijn moeder steunde me hierin en zei dat ze, als ik goede rapporten haalde, zou zorgen dat ik in het buitenland kon studeren.

Lange tijd heb ik de plicht gevoeld terug te gaan naar Kameroen om het land te dienen.

Na een jaar studeren in Dublin en een jaar in Bath (Engeland) en vertrok in ’89 naar Tilburg om daar Sociale Zekerheidswetenschappen te gaan studeren.


MondriaanstichtingVSB-fondsSNS ReaalPrins Bernard CultuurfondsOC&WVROM